<--*****Google Analytics ******-->

Birkerød Business Center

Plads til udvikling, kreativitet og mennesker.

Kontorer med plads til vækst og udvikling

I Birkerød Business Center samles visonære virksomheder som vil have plads til vækst og udvikling, få tilsendt prospektet nu og læs mere.

Når du indsender formularen fremsendes lejemålets prospekt med det samme via e-mail.

Et samlingspunkt for visionære virksomheder

Leder du efter lokaler, der understøtter et frugtbart vidensmiljø, løfter samarbejdet og giver dig mulighed for at integrere din virksomheds kultur? Så er Birkerød Business Center et rigtig godt bud.

Birkerød Business Center er mere end bare en bygning. Det er et samlingspunkt for visionære virksomheder. Beliggende i den nordsjællandske perle, Birkerød, dækker business-centret et areal på 12.000 kvadratmeter, opdelt i fire sammenhængende blokke med tre etager, inklusive en underetage med højt til loftet. Du kan enten leje alle fire blokke eller en, to eller tre af dem. Det er helt op til dig. Hver blok har et selvstændigt indgangsparti i glas. I den ene blok er der desuden etableret en port indgang, så det er muligt at køre paller m.m. ind i et af lejemålene i gadeplan.

Et hav af indretningsmuligheder

Uanset hvor mange blokke du lejer, får du store lyse lokaler og et hav af indretningsmuligheder. Det giver dig rig lejlighed til at skabe en funktionel indretning, der matcher din virksomheds kultur og kerneværdier. Afspejler du virksomhedens identitet i din indretning, viser du dine kunder og samarbejdspartnere, hvem den er, og hvad den står for, fra det øjeblik de træder ind ad døren.

Forslag til mulige lejemål

Bygningen er delt op på fire sammenhængende blokke med numrene 9, 11-13, 13 og 15. Bygningen på de ca. 12.000 kvm. kan opdeles i flere lejemål.

Naturskønne omgivelser med et dejligt dyreliv

Men det er ikke kun lokalerne, der indbyder til dynamisk samarbejde og produktivitet. Det gør omgivelserne også. Bevæger du dig uden for, bliver du mødt af naturskønne omgivelser med et dejligt dyreliv og en idyllisk sø, der danner kilde til et rislende springvand. Og så er der gratis parkeringspladser, ikke at forglemme.

Et stenkast væk derfra finder du desuden et rekreativt område. Tryl det traditionelle møde om til en picnic, forebyg stress med en gåtur i det grønne, eller tag dine kunder med på en inspirerende spadseretur i området. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Central beliggenhed, der er lettilgængelig

Med den centrale beliggenhed tæt på både Hillerødmotorvejen, Helsingørmotorvejen og Birkerød Station er Birkerød Business Center en lettilgængelig destination for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Samtidig er business-centret placeret tilstrækkelig langt væk fra trafikstøjen til at undgå gener i hverdagen.

Få dine værdifulde medarbejdere med dig, når du flytter

Der er også tænkt på dine medarbejderes privatliv. I en radius af 20 km finder du 50 skoler, 20 børnehaver, Furesø Golfklub, Birkerød Sø og et levende bymiljø med masser af indkøbsmuligheder. Det betyder, at området vil være attraktivt for dine medarbejdere at flytte til. Det nytter jo ikke noget, at du mister værdifulde medarbejdere på grund af flytningen.

Årlig leje

  • Årlig leje kontor: Fra kr. 450,- pr. m2 ekskl. drift
  • Årlig leje underetage: Fra kr. 275,- pr. m2 ekskl. drift

Download prospektet, og læs mere

Gør Birkerød Business Center til din virksomheds domicil, og bliv en del af det spændende og dynamiske miljø. Download prospektet, og læs mere om de dejlige lokaler i Nordsjælland.

Skal vi mødes ved søen?

Mit navn er Jeanette Andresen, og jeg er din ejendomsmægler. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige kontorlokaler til den helt rigtige pris. Lad os mødes ved søen og besøge de lyse lokaler i Birkerød Business Center sammen.

Når du har sendt formularen, bliver du kontaktet af Andresen Erhverv inden for 48 timer med henblik på at aftale en fremvisning af lejemålet.